Bildlösning

Fick ett roligt uppdrag igår. Nämligen att bildsätta att Rot&Rut avdragen används mer och mer. Inte helt självklart kanske? Min första tanke var att man skulle få tag i en glasRUTa (ordvitsar är bäst!). Den rutan skulle man sen skita ner riktigt så man knappt kunde se genom den. Sen var min tanke att man skulle ha typ en wettextrasa eller kanske en tvättsvamp som drog en ren strimma över det smutsiga fönstret. Den rena strimman skulle då fungera ungefär som en graf och i den grafen skulle vi då placera in våra siffror.

Sagt och och gjort, jag ringer runt till lite glasmästare i staden och får efter lite om och men tag på en glasskiva. Dock visade sig det helt omöjligt att ljussätta på ett sätt så jag kunde se skiten på glaset utan att få en massa reflektioner eller en massa ljus på bakgrunden.

Efter ett tag övergav jag projektet och tog en sopborste och strödde ut lite smuts som då fick fungera som grafen istället. Inte vad jag hade tänkt mig riktigt från början och hade jag haft mer tid hade jag säkert lyckats lösa glasbilden för eller senare, men när man jobbar under deadline så gäller det att leverera.

Såhär blev hur som helst i tidningen.

Leave A Response