En något försenad nyårskalender

De riktigt rutinerade gör väl som regel sin nyårskalender så där lagom precis innan året tar slut. Det är dock ingenting jag tror på, så här kommer min något försenade krönika/kalender.

2013 har varit ett både roligt och tråkigt år för min räkning. roligt då jag faktiskt gick och vann pris i Årets Bild (för andra året i rad dessutom) någonting jag faktiskt inte ens vågat drömma om. Det har också varit ett väldigt roligt år rent jobbmässigt och det känns som att de fotografiska puzzelbitarna sakta men säkert börjar falla på plats om man får lov att uttrycka sig så märkligt. Men det har även varit ett år kantat av uppsägningar, nedskärningar och annat otrevligt som hängt som tunga moln på det annars förhållandevis ljusa året.

Vi får hoppas att 2014 blir ett ännu bättre år. Jag tror det iallafall…

jan TWA LaserdomeFEB mars april Maj juni Johnossi uppträder på Tivolirocken i Kristianstad augusti september oktober november Escher 2.0 bwDECEMBER2

 

Leave A Response